Over ons

MIJN MISSIE

Er voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich op een duurzame manier zich kunnen vervoeren.

In 2020 zijn wij begonnen met de verkoop van elektrische scooters, dit omdat wij E-mobility en duurzaam rijden zeer belangrijk vinden. E-scooters stoten tijdens het rijden geen uitlaatgassen uit. Dit is beter voor de luchtkwaliteit op lokaal niveau: daar waar de scooterrijder rijdt komen geen uitlaatgassen in de lucht. E-scooters hebben een lagere CO2-uitstoot dan benzinescooters wat gunstig is voor het klimaat.

Bij GroenEscooters vindt u een ruim aanbod aan verschillende modellen. Alle modellen zijn voorzien van een sterke motor en gemaakt van lichte materialen, waardoor ze lichter zijn dan normale scooters De batterijen gaan ook erg lang mee, waardoor u er keer op keer een fantastische rij-ervaring heeft.

We bieden onze e-choppers/scooters en fatbikes tegen concurrerende prijzen aan en vernieuwen voortdurend ons assortiment. Door het aanbod groot en de showroom klein te houden, kunnen we scherpe tarieven hanteren.  Zo kunnen we persoonlijke aandacht bieden aan al onze klanten! Kom langs voor een bezoek aan onze showroom in Twijzlerheide of voor een gratis proefrit!

Onze showroom staat in Twijzelerheide (Friesland), hier hebben we de demo’s en occasions staan. Zodat u de voertuigen in het echt kunt bekijken en wanneer u wilt een proefrit daar op kunt maken. Daarnaast hebben we ons eigen werkplaats, waardoor wij de scooters/fatbikes van reparatie en onderhoud kunnen voorzien. U dient hiervoor wel een afspraak te maken.

Rij GROEN, rij elektrisch

Over Ons | GroenEscooters

Onze unieke service

Door onze ervaring kunnen we een breed aanbod aanbieden in het elektrische segment van tweewielers.

Reparatie & Onderhoud

Onderhoud of reparatie nodig aan uw elektrische tweewieler? Neem contact met ons op.

Eerlijke inruilprijs

Bij ons kunt u alles inruilen, van scooter tot auto’s. Wij hanteren een eerlijke inruilprijs.

Haal- & Brengservice

In een straal van 50 kilometer verzorgen wij een haal en brengservice.